resande

Har inte haft möjlighet att skänka någon uppdatering då jag ej haft tillgång till datorn eller tid att sitta vid den när jag haft tillgång. Varit nere i Småland och hälsat på Felix pappa och sen en natt i Skövde, finns det någon man blir så nervös över innan som att träffa föräldrarna till pojk/flickvänner? Tror minsann inte det, eller det finns det nog men det är minsann inte roligt med första mötet, speciellt inte om man är jätte förkyld och hostar och snorar hela tiden.

Annan anledning till att jag inte gett någon större uppdatering är mitt jätte kassa humör och allt plugg. Har varit sjukt arg och irriterad de senaste dagarna och det gör att det blir pissjobbigt när man ska plugga. För var det tråkigt innan så kan jag lova att det inte blir roligare när det finns saker som man är riktigt arg och irriterad över..

according to you

Det är något fel på mig, jag ser mig inte på samma sätt som ni...


fördomar?

Jag har alltid sett på andra och tänkt, åhh herregud alla flyttar ihop, förlovar sig, skaffar barn, gifter sig.. Och nu.. Ja nu är jag sambo, jag lever inte bara för mig själv längre.. jag kan inte längre se till bara mig själv, jag måste även se till någon annans behov. Så nu uppdateras inte enbart mitt spännande liv, nu blir det vårt spännande liv. Vad lär man sig då? sätt inte fördomar innan du sett det ur någon annans synvinkel

MOHAHA!!

Gud vad jag älskar att ha hemligheter, hela jag är en liten hemlighet just nu^^  Så där så jag nästan måste säga vad det är men får hålla mig, uppdaterig på vad som kommer ske kommer i slutet av veckan eller början på nästa hihi älskar att vara hemlighetsfull.. Om några timmar så kommer pojken min och flyttar in också:D Den här dagen kan inte bli bättre ju^^ Så bjuder lite på en bild från i lördag happy mee^^ Lite smidig är jag trots att det är ex antal år sedan jag stretchade sist:D


                              


                                                                                                                                         Over and out // Cizzi

tack vet jag för fest

Pigg som en lärka? Njae det vette fan, hur kan alkohol få en att bli så seg när man mår så bra kvällen innan? Sova några timmar, nepp för jag ska försöka ge mig på lite plugg men det känns lika angeläget som att springa ett maraton just nu.. Måste försöka se hur vi ska få in alla Felix saker här också, en gitarr och en ny tv, rensa ur garderoben så hans saker går in där.. känns som det blir storstädning/rensning i lägenheten imorgon. Sen att jag absolut inte kan slänga saker är ju en sak som jag är totalt värdelös på. Ska vara lite seriös nu och försöka plugga lite innan jag somnar så jag orkar ta tag i lägenheten imorgon när Felix kommer. Blir en stressig dag känner jag på mig..

                                                                                                                                         Over and out // Cizzi

YAY!!!

Blev godkänd på seminariet om metoder så hoppas det blev lika bra med tentan och kompet på andra seminariet.. Ligger nu i sängen och firar det med lite cheez ballz och njuter av min lägenhet som nu är städad och ska snart springa och tvätta, eller snart och snart om en timme. Har kommit massa snö och jag är mer än lycklig! Älskar snön!! Negativt däremot att grannarna inte ville bygga snögubbe med mig men det medförde iaf att jag städade lägenheten och gick och lade mig hyfsat tidigt så nu är jag utvilad och stark igen. Dags för nya tag, inga kompleteringar på den här kursen, det här ska jag fixa!

Varför blir folk så TRÅKIGA bara för att de blir äldre? Jag är 20 och jag tycker det är lika kul att leka i snön som mina småsyskon tycker, ska tilläggas att de är 2 och 4 årXD  Så ligger nu här i sängen och funderar på ett sätt att hämnas på att ingen ville bygga snögubbe med mig.. hmm be dem komma ner på en fika och slänga massa snö på dem.. Kan funka men inte så fantasifyllt.. Nej jag måste komma på en ordentlig och bra idé, något alldeles extra..
Men nu så går jag mest och  längtar till på fredag så jag kan få träffa familjen och leka i snön utan att någon säger att man inte får det bara för att man inte är fem år längre^^

Håll kvar barnet i er så blir det mycket roligare:D

                                                                                                                                        over and out // cizzi


överdoserad av koffein

Koffeinkicken har slagit in nu så frågan är när jag ska kunna somna, två stora latte och en redbull på sisådär två timmar gör att man blir ordentligt speedad kan jag lova. Så nu kommer jag kunna sitta här i sängen med händerna smattrandes över tangentbordet i evigheter innan jag rasar ihop i något som liknar en lerklump men va tusan det går bra ändå:) Ny delkurs som började idag, 4 timmars lång föreläsning, i slutet kan jag lova att hälften som kom in i huvdet gick ut direkt men många goda skratt skänktes i alla fall. Överenergisk? Japp det kan ni lita på, skriva klart och sen göra besök uppe hos Noel om han är hemma.. hmm ja det låter trevligt, fast sova ordentligt är också något som behövs.

Dagens onödiga fakta;  Det skulle ta cirka 507 år för en snigel att ta sig runt jorden


                                                                                                                                        Over and out // Cizzi


ungkarlslya

Har konstaterat i helgen att jag lever som en äkta ungkarl, min lägenhet är stökig, jag sitter och äter i sängen eftersom det ligger saker på bordet och det är smidigare att sitta i sängen då man kan både plugga och titta på tv då, saker överallt, disken blir oftast en stor hög innan jag orkar diska och tvätten tar jag när jag inte har rena kläder. Det är då jag funderar på om jag egentligen är född till kille? Tjejer ska ju tydligen ha det rent och fräscht runt sig, jag hittade sminket bredvid sängen, tv-dosan i hallen, hårborsten i köket, vinflaskan står på bordet och en vattentillbringare bredvid sängen. Nu låter min lägenhet helt hemsk men det är inte hemskt som det låter. Har faktiskt plockat undan en del av det och jag försöker ta tag i städandet lite då och då, med andra ord när jag känner att nu måste jag städa för nu ser det ut som krig och jerusalems förstörelse. Men egentligen, jag får nästan aldrig besök så det är bara jag som lider av det och jag lider inte av det. Vet jag att jag ska få besök så städar jag faktiskt. Ser man nu på det jag skrivit så kan man även tro att jag är jätte sluskig och inte bryr mig om hur jag ser ut men ack så fel, kan ta en bra stund innan jag bestämt vad jag ska ha på mig för dagen och sminkningen, ja den ska vi inte tala om i tidsperspektiv för där kan jag hålla på länge. Men nu ska jag plugga, ska skriva tre sidor tills imorgon men det ska nog gå, vet vad jag ska skriva så det blir inte så svårt:)  Så ni får ha en bra kväll och nu håller alla tummarna för att Felix får jobb här så han kan flytta in hos mig, så jag får någon som städar och diskar haha nej då men det som är bra är att han gör det frivilligt då han inte klarar av att det är stökigt, ibland är det bra med en pojkvän som är städfreak^^

Mitt slut blev visst inte där, kollade igenom mina gamla inlägg och funderade lite, ska börja köra som jag gjort förrut.. Hur kul kan ni egentligen tycka att det är att läsa om mina dagar som enbart består av plugg? Satt och läste solo och sexartiklarna, som alltid är roligast såklart.. Vad killar tycker om, satt och läste det med pojken min och ingen av oss fattade något, en kille hade bland annat skrivit; Om det är så att tjejen inte tycker om smaken när hon går ner på killen så kan hon alltid ta lite munvatten innan då hon då istället får en fräsch smak i munnen och jag får en tinglande känsla mellan benen.  En tinglande känsla? Vad tusan menas med tinglande, och hur sexigt är det att gå och ta munvatten mitt i allt, förlåt älskling men jag måste gå och köra med lite munvatten om du vill att jag ska suga av dig? Samma sak med godisundekläder, går du ner på någon så är det ju inte direkt smaken av en maraboask man vill få, vem tusan skulle äta choklad då? Eller ställa sig framför en spegel och bli påsatt stående? Men det är minsann inte bara killar som gillar saker som är lite svårbegripliga. Hur tjejer gör för att lättast få orgasm när de onanerar, gnider sig mot något mjuk som en kudde, gnider sig mot armstödet på soffan för då kommer hon direkt, tar bort rakbladen på rakhyveln (en sådan som vibrerar) och använder den som något dildoliknande, ligga på mage och samtidigt spänna bennen på något konstigt sätt. Vem tusan sätter sig på armstöder på soffan när man är lite småkåt? Eller ens får för sig att använda rakhyveln! Gå och köp en vibrator eller dildo för gudskull! Sen kommer vi ju till den underbara delen där det stod om sexleksaker, är det så att du inte använt någon sexleksak innan t.ex. en dildo och inte vet om du skulle gilla det, ja då gav "sexleksaksexperten" rådet att man skulle prova med en morot eller gurka men man skulle vara försiktig så den inte gick av då det kan vara svårt att få ut (tro fan det) . Hmm tänkte jag då.. NO WAY!! Aldrig att jag ens skulle få för mig att köra in en morot eller gurka mellan benen, det är saker man äter inte något man låtsas ha sex med, kul att komma till akuten och säga; hej det är så att jag kört upp en morot mellan benen och den gick av, skulle ni kunna ta ut den? Nej, det finns minsann konstiga människor.. Nu ska jag återgå till mina studier och sedan titta på bridget jones.. Hitta på något kul i sängen och snälla säg inte att du kör med soffa eller morot..

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Over and out // Cizzi


hur länge kan man stirra på en dataskärm?

Vet ni hur länge man kan stirra på en dataskärm och i böcker utan att fatta något eller få något gjort? Jo tack det är länge, har försökt plugga hela dagen och hur har det gjort... jag har iaf tagit fram dokumentet.. Måste försöka få något gjort nu innan jag ska överraska pojkvännen vid tåget:) Har även färgat håret så nu är det mörkt, ska klippa det när jag får tid också.. någon gång i framtiden när jag får tid.. med andra ord aldrig>-<   



                                        


P.s. Ursäkta min otroliga pigga stil i pyjamas..

                                                                                                                                         Over and out // cizzi


wtf jag kan laga mat!

Gudars vad god mat jag kan göra! Har varit otroligt duktig och pluggat massa idag men har som sagt en fråga kvar som jag måste fixa, jäkla grupprocess men är trots det på otroligt bra humör på något konstigt vis.. Hade det här varit förut, att jag inte var helt klar med tentan men jag är glad. Är nöjd över det jag gjort så ska försöka fixa sista frågan och sen renskriva allt innan det lämnas in imorgon. Gjorde även världens godaste kycklinggryta med curry idag, nepp jag är riktigt nöjd med mig själv så nu ska här tittas på greys innan jag fortsätter med böckerna:D  Ha det bra och lev gott...

                                                                                                                                         Over and out // cizzi


skapande

Ännu en dag då man ska sitta och vara duktig och plugga, har faktiskt varit otroligt duktig idag så jag känner mig lite nöjd över mig själv faktiskt^^ Men måste ju fortsätta så man blir klar med skiten någon gång. Gasch vad jag tycker det är jobbigt att plugga ibland men har jag gett mig in på det så då tusan ska jag fixa det.

På tal om något helt annat så hade jag världens konstigaste dröm inatt, först var jag hemma hos felix och han satt och åt revbenspjäll vilket jag inte kunde förstå då han är vegetarian men revbenspjäll fick man äta tydligen för det gällde inte inom den kategorin som annat kött. Sen så var jag helt plötsligt uppe hos min mamma i dalarna och blev jagad av massa människor som ville sätta in mig på behandlingshem för psykiskt sjuka. I full panik sprang jag längs vägen och kommer fram till mammas hus fast då var det det huset som Ron i Harry Potter bor i, och det brinner för fullt men jag är tvungen att ta mig fram till det och den svarta cirkeln som var framför dörren för att de som var efter mig inte skulle få tag på mig. Men problemet var att det flög runt massa svarta demoner så jag visste inte hur jag skulle komma dit, så framför mig hade jag ett brinnande hus som jag skulle till men som vaktades av svarta demoner och bakom mig massa människor som ville spärra in mig. Vaknade genomsvettig och helt invirad i täcket, så då gick jag upp och åt frukost innan jag gick till skolan. Spännande eller hur? Jag tror jag ska börja göra sagor på mina drömmar för jag kommer alltid ihåg dem så exakt..
Bara för att jag haft fin besök i helgen<3

                         

                          



                                                                                                                               over and out // cizzi


RSS 2.0