mat mat och mat

Hur mycket mat kan en människa trycka i sig?
Vart går gränsen för att man egentligen sprängs?
Tristessätning, tröstätning, belöningsätning.. Alla dessa ätningar, men jag vill egentligen inte stoppa i mig all mat, det sker reflexmässigt, jag kan gå hem från skolan och förbi pizzerian och tänka, hmm vad gott det vore med pizza ikväll trots att jag har mat hemma, så jag köper en pizza och trycker i mig för att jag är lite småhungrig men det resulterar ändå i att jag är hungrig igen senare på kvällen och bara mår dåligt av att jag äter.
Min värsta fasa är att bli riktigt tjock och det är dit jag är påväg.. om jag fortsätter såhär kommer jag hamna där, jag måste ta tag i mitt liv, få det att fungera igen, ibland så vill jag bara komma hem, jag vill ha tillbaka mitt gamla rum och kunna gå och få en kram av pappa när jag behövde det.
Förut så kunde jag gå och se ner på folk som hade saker överallt och som bara åt snabbmat, men vad gör jag nu? Min lägenhet ser förjävlig ut, jag sitter i sängen med en pizzakartong bredvid mig.
Jag har blivit någon jag inte vill vara..



over and out // cizzi

grupparbeten

Grupparbeten, gasch vad jag avskyr grupparbeten! Jag menar då inte att jag tycker det är jobbigt, jag AVSKYR det verkligen. Finns det något som förstör psyket så mycket som ett grupparbete kan göra? Tror nog fan inte det, alla blir osams, inget blir som man hade tänkt sig, allt går helt åt helvete och sen sitter man där med alldeles för mycket och svär för att man tror sig kunna ta åt sig allt..
Att få det att gå ihop i ett grupparbete är ta mig tusan en konst har jag insett, passa ihop alla tider, uppgifter och åsikter och sen göra allt detta utan att tredje världskriget utbryter! En ren jävla konst är vad det är.. Nej den som uppfann dessa jävla grupparbeten kan ta och gömma sig för jag jobbar hellre själv eller väljer den jag vill jobba med för såhär vill jag ta mig tusan inte jobba!


cizzi funderar..

Stod och borstade tänderna när jag kom på en av mina smarta funderingar igen, om man står rak med båda fötterna på jorden så måste det ju innebära att man står i 360 graders vinkel, om man står på huvudet i 180 grader och när man ligger ner är man i 90 graders vinkel.. Så nu när jag sitter ner så borde jag vara i.. hmm ja vad är jag i då eftersom jag varken ligger eller sitter ner.

Blev ingen lunch med Jonna idag så det blir väl soppa eller något snabbt innan jag drar till skolan, fast hungrig är jag verkligen inte men det är ju ganska bra att äta.. jaja börjar ju inte förrän kl 13 så jag har ju en stund att fundera. Men det kan nog bli svårt eftersom jag bara går och längtar till pojken min kommer hem hit, så för att låta bli alla mina konstiga funderingar angående allt och inget ska jag nu vara duktig och plugga så det står härliga till. (om jag nu kommer förstå uppgiften...)

Behöver PEPP!! hmm jaja ikväll så är det mys med Felix och sen får han peppa mig till att plugga lite mer.. Är som ett litet barn, anser att när jag pluggat en stund ska jag få belöning, med andra ord (ursäkta ni som är känsliga) jag vill ligga.. Varför pratar man inte om sex egentligen, alla har sex, det är helt naturligt men folk blir jätte generade om man frågar något om det, är det för personligt? Jag lägger ju inte ut några detaljer om mitt och felix sexliv men va tusan så pinsamt är det väl inte att snacka om sex.
Sen så finns det så jävla många myter,
Storleken har betydelse - nej inte lika mycket som killar oftast tror, det är tekniken som gör det..
Killar vill ha mer sex än tjejer - falskt, sexlusten ser olika ut hos alla och i relationer så är det faktiskt oftast tjejen som vill ha mer sex.
Bara för att du hoppar i säng med någon på första dejten är du inte någon relationsperson - gasch hur dum är världen, såklart man kan vara en person som tycker om att ha en relation men känns det rätt så är det väl såklart man kan få hoppa i säng med någon på första dejten..
tjejer tittar inte på porr - haha ojoj, jag kan sätta en hundring att de flesta tjejer man möter på stan någon gång under sitt liv har tittat på porr, om inte för njutning så för att få sig ett gott skratt för när blev något som man kan ta seriöst. Har du tråkigt en natt och inte kan sova,  leta rätt på någon kanal med b-porr och jag lovar du kommer få dig ett riktigt gott skratt.

Det finns så många myter så det är inte lönt att skriva ner alla.. men killar inte för att göra er ledsna men antagligen så har tjejen som ni ligger/legat med antagligen fejkat en eller flera gånger för att göra dig glad..



lite humor på det hela också;)
over and out // cizzi

då var vi två igen

Sitter i sängen med handduken runt mig eftersom jag inte orkat dra på mig kläder efter duschen med en skål varm svampsoppa bredvid mig, gjord på svamp som jag själv plockat och det är faktiskt sant som det sägs, det blir godare när man vet att man själv plockat svampen (om det nu är något med svamp man äter).
Skulle lagt till lite bilder från min och mammas svampplockning men eftersom jag inte förstår mig på min nya telefon så kan jag tyvär inte göra det men trevligt hade vi och svamp fick vi, någonstans runt 13 liter på en timme, trots ösregn och att det var 5 plus grader ute så gav vi inte upp.. Men det lönade sig med tanke på de smörstekta trattisarna som jag fick på mackan när vi kom hem.

Så underbart att vara två, helst av allt så skulle jag vilja ligga under täcket med en tallrik soppa, kanske en kopp te och inte röra mig. Magen är svullen och gör ont precis som ryggen, illamåendet kommer och går och det enda man vill göra där under täcket är att gråta. Urinvägsinfektionen och jag, andra gången på en månad som den hälsar på, jag avskyr den och då menar jag inte att jag tycker det är jobbigt att ha det, jag vill bara ta livet av mig när jag känner att det är dags igen, inte nog med att jag får ont i hela kroppen, jag blir otrevlig, deprimerad och osocialare än en sten. Insåg nu att det låter som att jag skulle vara gravid på beskrivningen men det är jag sannerligen inte (tack gode gud).

Jaha.. tydligen så har det nu kommit papper från länsförsäkringar som vill att jag ska betala, men hur mycket jag ska betala det står minsann inte.. Gud vad jag avskyr viktiga papper, nej nu ska jag tycka synd om mig, äta mer soppa, lyssna på Peter Lemarc och plugga..

over and out / / cizzi

Erkännanden och fegisar

Måste erkänna att jag har en liten crusch i Jonas Gardell, hade förträngt den men sen så slängde någon upp hans blogg framför mig och sade LÄS DEN!! och där var det igen, min suktande kärlek till Jonas Gardell, om jag fick välja någon som jag skulle vilja ta en fika med och sitta och diskutera livet med, ja då skulle det vara honom. Det är något med honom som gör att jag bara ler och känner att den där människan har något vettigt innanför pannbenet. Så nu sitter jag här och ler när jag inser att även människor som Jonas Gardell inte förstår sig på de allra nyaste och hightech sakerna, blir sur när folk missar att göra sådant man tycker är självklart, han kan driva med folk och är.. han är nog faktiskt lite av min idol, när jag blir stor ska jag bli som Jonas Gardell. Ett litet urdrag från hans blogg..

Hmmm, nu ska vi se… jag är homo, gift med en invandrare, har barn med en judinna vilket gör mina barn judiska, jag har en bror som är gift med en colombianska och två av hans barn är gifta med muslimer, dessutom har jag en syster som gift sig med en norsk kvinna och skaffat barn med en judisk homosexuell man… vilket väl gör mig till en helt vanlig svensk, såna som vi faktiskt ser ut idag.

Jag är helt enkelt en del av den fina judiskt-muslimska-kristna-homo-hetero-finsk-amerikanska-egyptiska-colombiansk-norsksvenska tradition som byggde det här landet.

Kanske borde jag ansöka om medlemskap i Sverigedemokraterna! De lär ju ha ont om folk.

 

 

Haha det här med fegisar måste tas upp, lilla pappa försökte lägga till syrran som vän på facebook men hon avböjde så nu går han runt och retar henne och jag känner på mig att de närmaste timmarna kommer innehålla många många FEGIS FEGIS FEGIS... haha ibland är min pappa för söt. Sen så har jag ju faktiskt lagt pengar på en ny telefon som jag ska lära mig använda uj uj touch.. det här kan ta tid:P

 

Over and out / / cizzi


träningsvärk i fötterna

Om ni någon gång ska gå på finsittning och känner att, jävlar idag ska jag få långa snygga ben.. Tänk då efter en extra gång. Tolv centimeters klackar gör att man får förbannat ont i fötterna om man ska ha dom en hel kväll/natt och att stå på ett dansgolv gör definitivt inte saken lättare, men det finns knep!

Under middagen = ta av dig skorna och låt fötterna vila
Under rök/toapaus = sätt inte på dig skorna utan gå istället ut och ställ dig på asfalten så de små stackarna kyls av

Med andra ord vila fötterna så ofta du kan!!

Men sen så måste man ju självklart ha på sig dem men ska man va fin så får man lida pin (även dagen efter)
mina fötter är ömma och jag har träningsvärk i både fötter och ben men jäklar vad kul det var igår!

Jag var ju dum och glömde kameran så jag har ingen möjlighet att visa några bilder från gårdagens kväll men fördrink, trerätters-middag och festa loss med trevligt sällskap är en av de bästa saker man kan göra:) Nu sitter ju inte skorna så jävla bra eftersom svullnaden inte lagt sig än och höjden på klacken visar inte upp sin bästa sida men jag kan lova, jag var iaf lång igår



Nej nu ska jag fräscha till mig, ha det gött och som sagt av en otroligt smart människa
LIVET ÄR EN FEST!!!

over and out // cizzi

godmorgon världen

Just nu pratar alla om valet och jag måste erkänna själv att jag förstår inte hur Sverige kan vara ett så otroligt korkat land, eller rättare sagt hur det kan finnas så korkade människor att dom vill ha in SD i riksdagen. Jag själv ser så svensk ut som man kan göra men jag är stolt över mina gener som italienare och har inga problem med att stolt sträcka på ryggen och säga att min släkt är invandrad. Om SD hade funnits för cirka 60 år sedan skulle inte jag ha suttit här idag, min farfar hade inte kommit hit med sina föräldrar för att jobba och leva. Gör något så att det blir bättre för dem som behöver en trygg plats att bo på istället för att skicka tillbaka dom till kriget, istället för att placera alla i ghettona, låt dem komma in i samhället och få vara en del.. Nej istället låter vi idioter som SD bestämma och komma med idiotiska jävla ideér!

Nej nu ska jag och min trötthet lägga in en hårinpackning och fräscha till sig innan det är dags att plugga lite, jätte ovanligt, städa ska här göras också så de inte ser ut som fan här.. Om ni nu sitter och funderar på vad tusan det är på mackan så är det misslyckat stekt ägg med randig kaviar, nom nom nom...



over and out // cizzi

Bitterfitta

Humörsvängningar hej!
Varför har ingen talat om för mig tidigare att det är hemskt jobbigt att vara själv?
Jag tror att jag ikväll skulle kunna ställa mig och skrika vackra ord åt ex antal människor..
Ligger i sängen och äter chips, min festis är slut och jag är allmänt bitter.
Det är någon som går i trappan utanför men det är aldrig någon som kommer till mig.

Varför sa inte någon till mig att man kunde sakna någon så otroligt mycket?
saknar min Emelie mer än något annat just nu, tittar på de vackra bilderna på oss och tänker på alla äventyr vi upplevt, alla vackra saker som sagt mellan oss, hur vi skrattandes vandrat genom London, krypt ner under ett täcke och tittat på film, levt på popcorn i veckor..
Om jag fick en önskan uppfylld nu så skulle det vara att hon var här och satt skrattandes bredvid mig, för det finns ingen som ger mig det hon ger mig, min älskade kära solstråle, hon som fyller mitt hjärta med kärlek och sol.


over and out // cizzi

hållhake

Är det värt att skämma ut sig för att njuta av att skratta åt andra? Tog världens underbaraste bild på älsklingen min (vilket inte var uppskattat kan jag lova) och inte alls uppskattat när hans kära vänner fick se den och ljudeffekterna till.. är man jätte förkyld så snarkar man, vilket han tydligt har bevisatXD  Så nu är frågan, ska man lägga upp den charmiga bilden på en sovande Felix med vetskapen att då kommer antagligen en hämnd som kommer vara rätt ordentlig plus att han kommer bli små grinig, men söt som tusan är han på bilden.. kling dagens i-landsproblem!

På tal om något annat så har jag kommit fram till att jag skulle göra världens bästa live-föreställningar, om jag nu kunde sjunga vilket inte är min starka sida, mer gärna än bra om man säger såXD
Men jag har min inlevelse och är charmig som få.. Kiss my ass Lady Gaga, nu är det jag som tar över scenen med häftiga kostymer och ljus! Här kommer jag med glimten i ögat, de rätta movesen och med inlevelsen som tar över världen





over and out // cizzi

WTF!!

Upptäckte idag att de mest chockerande saker kan ske, var idag med Felix på äventyrsbadet här i Skövde, har roat oss i badet och njutit av bastu och varm pool i relaxavdelningen så drog vi oss hemåt och då sker det, medan jag står och sätter på mig kläderna så är det en tjej som tittar på mig och helt plötsligt säger, Du pluggar i Örebro va?
Jo sa jag det gör jag ju.
Sobra sektionen eller hur? (alla ni som undrar, alla program ingår i olika sektioner)
Cissi hette du va?
nu kan jag lova att jag började bli skraj och smått besvärad av situationen men då kommer förklaringen.
Det är såhär att jag ska vara med och driva en modevisning och våran sminkös har hoppat av och jag har hört att du är ganska duktig på det där med smink och jag har sett dig några gånger och gillar din stil, du skulle inte kunna tänka dig att ställa upp och hjälpa oss...
CHOCKAD!!

Men nu är iaf mitt nummer utgett och jag ska sminka de som ska gå modevisning, cissi goes happyface:D




over and out // cizzi

plugga

Ibland funderar jag på om det här med att plugga verkligen är något jag ska göra och hur jag kom på att det skulle vara lättare för mig att bo hemifrån för jag kan verkligen inte koncentrera mig när jag är själv, jag kommer på massa saker som ska göras istället men jag får koncentrera mig på det som pojken min sade, ta en sak i taget så kommer allt att fungera, så nu tar jag en sak i taget, jag har diskat, tagit fram kläder att ha på mig imorrn och kläder att ta med till Skövde. Nu ska jag bara slappna av lite innan jag börjar använda hjärnan igen men kan bli en svår uppgift känner jag då det känns som att det konstant står en elefant på min rygg.. med andra ord jag har ont till förbannelse! Nej gå och lägga sig tidigt idag också och imorrn fixa föreläsning, ikea med Jonna och massa roligt tjejsnack och efter det blir det tågfärd med pluggande mot Skövde och älskling så vi kan packa ihop hans saker till hans flytt hit upp till mig.. Ska bli så underbart, inte nog med att mina telefonräkningar kommer sjunka med några hundralappar, jag kommer ha lättare att koncentrera mig på skolan, jag kommer även få ha honom hos mig hela dagarna, han kommer vara där när jag kommer hem från skolan, jag kommer ha någon som håller om mig när jag behöver det som mest.. Det kommer bli det bästa som hänt på länge i mitt liv, då kanske jag också får någon ordning på det hela:)
Nej nu ska jag minsann göra något vettigt, blir nog inge mer plugg ikväll, känns som att sängen ropar på mig..

over and out // cizzi

stå för det du tycker

Ibland blir jag riktigt chockad över hur människor tänker. Jag har väldigt hårda åsikter om vad jag tycker ibland och kan bli riktigt förbannad när jag hör hur idiotiskt andra människor tänker, som exemplet igår när jag skrev om diskussionen angående rena sprutor till narkomaner, det är en fråga som kan diskuteras i åratal och jag kan låta folk ha andra åsikter om det än vad jag har men när de inte kommer med någon vettig anledning till varför blir jag bara förbannad. Kan du inte stå för det du tycker så kan du lika gärna hålla käften, har du inga grunder eller anledningar som du kan föra fram när frågan tas upp så är det ingen ide att du ger dig in i en disskusion om ämnet!
Jag står för vad jag tycker och gör, jag älskar färgglatt smink och använder det, jag avskyr att vara grå och försvinna i mängden därför ser jag till att inte göra det, känner jag för att stå och sjunga en sväng innan jag gör en redovisning då gör jag det trots att folk tittar. Stå för det du ser som rätt, klä dig som du vill och håll fast vid dina principer. Jag har varit kass på detta och det erkänner jag, jag har gjort tusentals saker för att passa in med det får  dig i slutet bara att må kasst så var den du är och håll fast vid det.
Men låt ändå folk ha sina åsikter, lyssna på dom och innan du idiotförklarar dom för att de tänker helt åt helvete så försök förstå varför och sen kan du gå därifrån med ett leende på läpparna och tänka, fan vad jag är mycket smartare än de där idioterna.
Att även låta folk vara lyckliga är väl för guds skull en självklarhet! Jag och Felix har varit tillsammans i lite mer än två veckor men det känns som ett år och han kommer flytta in här nu, det här är sådant som jag aldrig skulle gjort förut och jag har inte haft förståelse för folk som gör det men nu kan jag förstå dem, känner man att något är rätt så gör det. Detta fick jag igår höra var helt fel och det fick även ex antal människor reda på, satt och pratade med en vännina och när jag berättade detta så tittade hon på mig och sade, varför ska du göra något sådant? Det kommer aldrig funka, du kommer aldrig klara av att dela din lilla lägenhet med någon.
Det ska tilläggas att hon aldrig träffat min pojkvän och när jag förklarade för henne hur allt var och varför han ska flytta in, att jag mår mycket bättre när han är med och att han får mig att lyckas med saker och ta tag i vardagen så suckade och skakade på huvudet. När jag senare på kvällen satt och tittade runt på lilla världen i datorn och kollade in hennes blogg så fanns det ett helt inlägg där det står att hon tycker att det är korkat att folk flyttar ihop så snabbt, att dra sådana beslut så snabbt och va korkat det är. Jag är inte så korkad att jag inte fattar att detta var riktat mot mig så jag ringde självklart upp och frågade varför hon hade skrivit sådana saker om mig. Är det så man beter sig som en vän? Kan man inte låta folk vara lyckliga för en enda kort stund?
Låt folk vara lyckliga, ser du att någon blir glad av att göra saker som de kanske inte gjort förut, fråga dem varför och hur de kom på att göra de här sakerna och sen låt dem vara lyckliga.
Jag står för att vi ska flytta ihop vad än folk säger om att det är för drastiskt och att vi borde vänta, det här är mitt beslut, mitt liv, har jag hittat något som gör mig lycklig och gör att jag klarar av vardagen mer så låt mig ha det för jag låter dig vara lycklig även om jag inte förstår hur. Btw jag har lyckats fått kaoset till lägenhet att bli rent och fint^^



over and out // cizzi

Då går dom strax och fyller på så länge det finns mer

Det där med att det blir så fint och rent när man städar är rent jävla skitsnack har jag insett, så fort jag städar så blir det bara ännu värre, hur det nu går till det vet nog ingen, om någon vet så kan du väl ge mig en vettig förklaring för JAG FATTAR INTE.
Köket förstår jag för där har jag inte ens ansträngt mig utan där står det saker efter min lilla bakning av negerbollar med nalleströssel coh goda blev dom kan jag lova:D
Men hur kan det bli så att det ligger ren tvätt i hela hallen, sängen är helt obäddad och det är saker överallt. Som sagt de ser totalt förjävligt ut men jag har ju en karl som erbjuder sig att hjälpa mig (vilket han inte kommer få). Men köket kan jag faktiskt skylla på något för där bakade jag nyss och tvätten i tvättpåsen hämtade jag i tvättstugan kl sju imorse och sen har jag inte varit hemma så där har jag också haft en anledning och sängen är obäddad för att jag inte har hunnit ta dom rena lakanen (som ligger i tvättpåsen) och bäddad med.. Resten.. ehh jag det är ren jävla lathet och att jag är kass på att hålla ordning på saker men nu ska jag minsann ta tag i det här.
Men nu till lite viktigare diskutioner än min kassa städning, pratade igår i skolan om vart gränsen för att vara psykiskt sjuk går och om man ska dela ut rena sprutor till narkomaner. Jag tycker det är helt rätt att kommuner delar ut gratis och rena sprutor eftersom man då minskar risken för att hiv och liknande sprutor kan sprida sig men den idiotiska gruppen som kom med den frågan till oss andra svarade att det var fel för att då uppmuntrade man folk till att missbruka. När vi då konfroterade dem med att säga att då har alltså dessa människor ingen rättighet och chans att slippa bli smittade av hiv och att om de använder smutsiga sprutor så kan även de som inte missbrukar men umgås med sådan som gör det lättare få hiv så kommer de med det idiotiska svaret att de inte alls tycker det är rätt att de ska använda smutsiga sprutor. Jävla idioter som säger emot sig själva.
Sen kommer vi till frågan om när man är psykiskt sjuk, då är det någon som säger att gränsen går när man inte kan bo själv och när andra lider av det och det går ut över dem. Gasch ibland vill jag bara ge skottpoäng på vissa människor.. Nu ska jag lämna det här och morra åt folk som har korkade åsikter, inte fattar något och försöka få det här att se ut som en lägenhet och inte som att det precis har varit krig här.

 

 

 

 

 

over and out // cizzi


opps

Hej igen, japp erkänner jag fattar inget av skoluppgiften så jag har gett upp att förstå och gör det imorrn istället, som tur är så går det rätt snabbt för mig när jag väl sätter igång, började med städningen men det konstiga med att när jag städar så tycker jag bara det blir stökigare. Kanske för att jag då märker hur hemskt stökigt det egentligen är och jag måste verkligen fixa det tills i helgen då farsgubben kommer hit. Fast det var ju inte det jag tänkte prata om, det som jag tänkte ta upp är den tabubelagda delen sex.
Insåg här när jag satt i min ensamhet och verkligen jätte jätte mycket ville ha pöjken här så jag kunde få ligga, så vad gör man då? Jo man roar sig själv, men insåg snabbt att det var skit trist, där är det jobbiga med att ha en pojkvän eller om man nu har flickvän och man har riktigt super sex, det är jätte tråkigt att ligga i sängen och ta lite på sig själv, njuter man av det? Ja, men fy fan va TRÅKIGT!!!
Det är tråkigt, trist och jag vette fan, nej enbart tillfälligt botemedel mot kåthet.
Så varför i hela världen är det så himla tabu att snacka om onani, man snackar om att ligga med folk men att snacka om att onanera det är fy fy.. Nej jag erkänner härmed att när jag inte får ligga med Felix och jag är kåt då fixar jag det själv.
Så hela folket, prata om onanera MERA!!!!
Så mitt snnuskprat var över nu ska jag stoppa i mig något att äta, plugga och hämta tvätten..




Over and out // cizzi

städa städa varje dag och varje jul det tycker jag är kul..

Gash vad det är tråkigt att städa, speciellt när det inte händer något, jag tycker jag går och plockar och plockar men inte fan händer det något, nej det här med städning är verkligen inte min grej.. Det bästa vore ju om jag hade orken att lägga sakerna där dom ska vara från första början men nepp.. allt hamnar i en stor jäkla hög, disken växer till ett berg och smutstvätten är överfull för jag har inga rena kläder så man får för en gång skull kan få ha fula men ack så sköna tanttrosor eftersom ingen ändå ska se dom. Nej tacka vet jag att gå omkring i gamla och fula mjukisbyxor, en förstor t-shirt, tofflor och tanttrosor och sjunga för sig själv, det är ta mig tusan lycka det, man kan gå omkring och var sunkig men man vet ändå att man är snyggaste bruden häromkring. Den inställning man ska ha för då blir man automatiskt skit snygg! Tror jag gjorde dagen lite bättre för min klass idag när jag stod på scenen i konstersalen och sjöng what what in the butt innan redovisningen, har man överskottsenergi och är mig så blir det ofta sådana ideér. Men va tusan någon måste det ju finnas som kan liva upp stämningen här i världen, om alla skulle sitta ner och glo skulle ju livet bli förbannat trist! Sen ska nämnas en till sak, jag kommer göra något som är så inte jag alls har jag insett, har alltid sagt att jag inte ska flytta ihop med någon på en gång utan det ska minsann ha blivit ett seriöst förhållande innan jag ger mig in i något sådant men nu, ja nästa vecka flyttar Felix in här i min lilla etta eftersom han inte fick jobbet hemma i Skövde, ja då kommer han till Örebro och bor med mig istället tills han får jobb här och sen får vi se om det blir så att han skaffar en egen men det är iaf vad vi planerat och vi har bara varit tillsammans i sisådär tre veckor. Fast trots att det är så kort tid så känns det så himla rätt och bra, hela grejen hur vi blev tillsammans är ju som någon påhittad historia. Hela jag kanske är en påhittad historia, snacka om att personen som kom på mig måste ha varit pårökt. Nej nu tänker jag minsann vara lite duktig och diska klart innan det är dags att springa iväg och slänga i en tvätt och sedan plugga. Gud vilken roliga dag, jaja imorrn ska jag iaf ner och fixa biljett till sittningen och sedan hämta ut massa medicin, undra om det är dags att fixa nya recept också. Bäst är att diskutera för sig själv för då får jag åtminstone svar som jag vill ha utan att att jag har någon som inte fattar vad jag menar, smart? Jag vet, jag är ju BÄST!!


Over and out //cizzi

tredje gången gillt

Nu jävlar nu ska det gå det här, har försökt två gånger med att hålla igång en blogg och nu jävlar, den tredje gången så ska det fungera! Anledningen till att det inte funka, vilket ingen nog bryr som om (men jag ändå tänker berätta) är för att första gången så tappa jag lusten att skriva och andra gången så började min blogg lagga så då sket jag i det men nu när jag fått order från my, okej kanske inte order men önskemål, så ska jag fixa det här. Känner mig så jävla tuff idag, åkt tåg utan en aning om jag skulle byta någonstans eller när jag skulle vara hemm (inga byten och jag kom hem), kommer hem och upptäcker att den där matlådan som jag tänkt käka inte står i kylskåpet.. What tha fuck tänkte jag då, en matlåda kan inte försvinna och i skolan kunde den inte vara det visste jag så vart fan var den.. Jo när jag ska gå ut och prata i telefon, har ingen mobiltäckning i lägenheten så jag måste gå ut för att snacka i telefon, då snubblar jag över en påse och där ligger den där förbannade matlådan som jag lämnade där när jag åkte till skövde i onsdags.. Så i min hall har det legat en matlåda med korvstroganoff sen i onsdags, nu var den mysigt fin och luktade som.. ja usch.. hmm kanske ska bli lite ordning på mig någon dag men va tusan hur ska man då få uppleva äventyr. Jag är så glad att jag inte levde för sisådär 60 år sen för då hade de lätt kört lobotomi på mig, så störd som jag är så tror jag nog att jag hade varit prio ett att få det också.. Men nu lever jag ju nu istället så nu slipper jag få saker inbankade i hjärnan med gummiklubbor och spik.. Hmm jag borde verkligen plugga lite nu innan jag somnar så jag pallar att stå inför 60 pers imorrn och hålla redovisning om psykiska funktionshinder och  imorrn får jag också reda på om felix flyttar in hos mig eller om han börjar jobba i Skövde, för att vara helt ärlig så vill jag inte att han får jobbet utan istället flyttar hit och fortsätter leta jobb här. Nej fan nu ska här pluggas, sovas och se fram emot redovisningen imorrn (snarare tills den är över) och min underbara lunch som kommer bestå av havregrynsgröt eftersom jag är för lat för att göra mat. Just fan städa, diska och tvätta skulle jag göra imorrn med och om jag pallar så blir det mat, annars gröt:P



Over and out // cizzi

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0