I köket finns inga...

inga byxor... I rymden finns inga känslor och i mitt kök finns definitivt inga byxor. Hur tusan kan jag vara så förvirrad att jag går ut i köket för att hämta ett par byxor? Vad tänker jag med idag.. Ähh varför tänka, lever i min egen takt och har det bra, får besök av Jennie här om ett tag, trevligt trevligt. Sen blir det box och slå ut lite aggresioner och skaffa muskler/kondition, de två sakerna har försvunnit på senaste tiden har jag insett men nu är jag på gång igen och kör hårt på att komma i trimm:D
Nej nu ska jag fortsätta mysa under filten och skriva om missbruk under tiden som jag väntar, ha en super dag och ett super liv! Nu är jag glad och det kan jag lova, så här bra humör var det länge sen jag var på.

P.s. Ni som inte sett I rymden finns inga känslor, Ni MÅSTE se den!!! Den är helt underbar, skrattade och grät så det stod härliga till..

p.s 2 Jag vill åka bräda och skidor


         

                                                                                     Over and out // cizzi


Härliga dag

Idag är en sådan där dag då man bara vill skutta omkring och sjunga falskt, jag har tretusen saker att göra och är jätte trött men är av någon konstig anledning ändå på riktigt bra humör. Sitter och sjunger lite för mig själv och ska starta med seminarium nu och efter det ut och springa en vända. När bestämde jag mig för något sådant och kände att jag ville det utan att någon peppade mig sist? Ja det vette gudarna men idag så känns allt bara topp. Det finns hopp för allt när jag sitter i en kaotisk lägenhet men ändå klarar av att vara lugn och samtidigt plugga.. Hade det varit en annan dag, en hemsk måndag som exempel, då hade jag inte klarat av att koncentrera mig utan hade sprungit omkring som en dåre och plockat överallt men nu är det en bra dag och jag ska skriva lite här. Ha en toppen dag alla där ute och glöm inte...

Dagens onödiga fakta;
När något irriterar dig krävs 42 muskler i ditt ansikte för att göra en bekymrad min

          

                                                                                    Over and out // Cizzi


raggsockor, orakade ben och värdelösa måndagar

Ligger här i sängen och spyr galla över allt och alla, inte då kletigt men bitter och grinig kan ni lita på att jag är. Har befunnit mig uppe i skogarna sen i torsdags och haft både kul och mindre roligt.. Men är äntligen hemma i storstan, liggandes i sängen med raggsockor, mjukisbyxor, morgonrock, orakade ben och en stark avsky till måndagar. VEM!? Vem kom på den hemska dagen måndag? Nu är det inte så att jag tycker illa om måndagar, jag avskyr dem! Det finns ingenting positivt med dem. Vi kan ta denna som exempel, vaknade imorse och lusten att gå upp ur sängen för att gå till skolan istället för att ligga i sängen och mysa med Felix var inte stor, föreläsning och sedan bar det iväg till tandläkaren för att göra en onödig lagning på en tand.. Gjorde telefonintervju med sur tant som svor åt mig för att jag inte förstod vad hon menade. Vidare in och ska hämta ut bok på biblioteket som ska vara undanlagd åt mig, finns den där tror ni? NEJ!! Varför inte? Jo därför att det jävla klantarslet till biblioteksgubbe varit för dålig för att fixa den så nu har jag riktiga problem med att försöka få tag på den här jävla boken och hinna läsa ur den. Handlar mat, åker till lasarettet och ska hämta ut medicin som är svindyr, får åka hem och överföra mer pengar, sen till apoteket och hämta ut medicin och nu är jag här hemma. Ska jag lägga till vad min medicin kostade också, 1600 MED RABATT PÅ 1200!! Jag hatar den här dagen! Det finns nog inget som är kul på en måndag, till och med alla hjärtansdag har hamnat på en måndag, är jag en av de få personer som har partner men som fortfarande tycker alla hjärtansdag är totalt överskattat. Visst det är väl lite gulligt hur man visar upp sin uppskattan till folk men varför ska det finnas en speciell dag till det? Nej nu ska jag smörja in mina torra händer med min hello kitty kräm, matcha med ett hello kitty plåster och sen ställa mig och diska, städa och laga mat..

Dagens onödiga fakta
Dagarna mellan  den 4 oktober 1582 och den 15 oktober samma år har aldrig funnits då man gjorde om den gregorianska kalendern under dessa dagar.


                                                                                     Over and out //cizzi


Det är jag och dumbo


                   


Har nu börjat piggna till lite efter några dagars dödlighet, legat i soffan och tyckt allmänt synd om mig men nu börjar jag till och med bli så pigg att jag har en ordentlig bh under min ordentliga t-shirt och inte bara en sunkig gammal tröja där det står att jag druckit bäversnaps i säfsen, fast den är också ganska söt tycker jag^^ Ska satsa på att plocka undan lite här hemma innan jag packar ihop mina saker och sedan sätter mig ner för att göra klart mina studier, sen så får vi se om det går bra med tentan med tanke på de senaste dagarna men hoppas kan man alltid. Sen så är det ju Säfsen imorrn, vilket innebär att jag får träffa Emelie!! Har saknat den flickan något så oerhört men nu så kommer jag vara uppe i skogarna i fyra dagar och ha det trevligt, får väl se om lägenheten är hel när jag kommer hem men det ska den nog vara. Nej nu ska jag vara lite vettig och ta tag i den här dagen. Kanske blir något vettigt gjort, tänkte även roa er med spännande fakta.

                                             En mygga har 47 tänder
                                                                                          Over and out // Cissi


I KNOW he has a name. But we call him Really Old Guy.

Andra dagen som magsjuk, finns det något som är så underbart som att bli magsjuk när man har tretusen andra saker att tänka på, omtenta som jag nu definitivt inte kommer hinna med eftersom min hjärna är som ett sönderkokt ägg, missade även seminarium idag så där blev det kompletering och sen jobba som skidlärare i helgen. Allt blir bara mer och mer underbart.
Men ska försöka vara lite glad, idag har jag och min kära pöjk varit tillsammans i ett halv år, tiden går fort när man har roligt och är kär.
Måste nu tyvär lämna datorn och spy, eller äta lite soppa. Har inte bestämt mig än faktiskt.

       

                                                                                       Over and out // Cizzi


RSS 2.0