SMS:A 72999

Sitter och pluggar och tittar på musikhjälpen och pluggar, det kan jag lova är en väldigt bra blandning.. Det är inget program man måste titta på skärmen hela tiden utan man kan lyssna och titta lite då och då. Fick nyss höra att de fått in mer än 3,5 miljoner kronor, det värmer verkligen i själen att få höra att det finns lite mänsklighet, skänkte hundra igår och hundra idag och det tycker jag verkligen att alla ska göra. Vi gnäller så över våra små problem och tänker inte på att alla har det mycket. Så alla där ute gör nu såhär;
Skicka ett sms till 72999 skriv 50, 100 eller 200 (beroende på hur mycket du vill skänka) och skriv sedan en låt som du vill höra och vilken artist det är, sedan skriver du en kort motivering. Detta är inget som tar lång tid och du kan hjälpa så otroligt mycket! Att du bara skänker 50 kronor gör att en hel familj får mat för en dag.


SKÄNK PENGAR FÖR TUSAN OCH TÄNK PÅ BARNEN, BARN ÄR INTE TILL SALU!!

                   


                                                                                                                                  Over and out // Cizzi

Tala min kära

Ibland så funderar jag på det här med ord, varför ska det vara så svårt att uttrycka känslor.. Hur förklarar man för någon vad man känner när man vet att personen som frågar bara kommer bli rädd och ledsen. Vad ska man säga för att förklara det man känner, det man tänker och vill.. Hur ska man kunna berätta när man inte känner till orden.

                                                                                                                                 Over and out // Cizzi

tjuvlyssnat

Man ska ju inte  lyssna på folks samtal ska man inte men idag så hade jag inget val, stod och väntade på Mimmi vid bussen som jag skulle få tillbaka lite saker som hamnat här och fick höra den roligaste disskusionen på länge. Står där och väntar när det kommer två tjejer 15/16 år ålder och båda verkar hemskt upprörda efter att de stått där och disskuterat en stund där orden otrogen, film, äckel, svin och störd var med ex antal gånger så insåg jag till slut att de stod och disskuterade hur den ena tjejen hade kommit på pojkvännen med att titta på porr. Anledningen till att detta var så hemskt var för att de inte haft sex på några dagar pga att hon hade mens och då ansåg hon att han var otrogen när han satt och där hade lite trevligt för sig själv. Så där stod dessa flickor och disskuterade om hon var tvungen att lämna honom eftersom han nu varit "otrogen" fast det ville hon ju inte eftersom hon älskade honom.. men det bästa kommer här! Efter att disskusionen hållit på en stund säger den här brudens polare, Men du, är man verkligen otrogen om man tittar på porr, du brukar ju göra det..
Som tur var kom Mimmi då för där gick min gräns för hur mycket jag klarade av innan jag dog av skratt, otroliga människor det finns ibland, man blir nästan förvånad.

                             
                                                                                                                              Over and out // Cizzi

tjejbesök

Har haft besök av Joanna och gud så underbart det var, insåg hur mycket jag har saknat henne och våra samtal. När någon man umgåtts med varje dag i tre års tid inte längre går att träffa hela tiden så blir det svårt och man glider automatiskt isär men trots att vi inte har umgåtts nästan något sen vi slutade gymnasiet så har det inte varit så skönt och lätt att prata med någon som det var idag.  Så nu tänker jag inte låta besöken glida isär med tiden, för med tanke på att jag antingen pluggar eller sitter själv hemma hela dagarna så kan jag ju istället göra något trevligt och umgås med henne när jag har tid.. Smart Cizzi^^  Borde plugga nu också, speciellt när man fått lite extra material av underbara Joanna, så ska sätta mig och leka smart så jag inte verkar helt lost imorgon när vi ska plugga i skolan, nog för att jag redan är det och kommer kugga som fan, men vadå det är ju värt ett försök^^  Utlovades ju bilder på nya frisyren också so here it comes... Måste ju försöka se lite smart ut också;  

              

                                                                                                                                 Over and out // Cizzi


onda feén?

Har seriöst börjat fundera på om jag är helt genom ond, har varit hemsk de två senaste dagarna, humörsvängningar som jag vet inte vad..  Först ligger jag och asgarvar sen så går det över till att jag svär som en borstbindare till att jag helst vill ligga och gråta. För att bota detta så gör jag hela tiden saker, jag städar, lagar mat, går omkring i lägenheten, försöker plugga men det går knappast eftersom jag då måste sitta still och då blir jag galen. Slängde fem kuddar på stackars Felix för att han gjorde någon blandning mellan svenska och engelska när han pratade med sin syster, är nog bra att jag håller käften nu för om jag skulle försöka föra en diskussion nu så skulle jag slå ihjäl Felix om han råkar säga minsta sak som inte passar. Det som är komiskt att jag inte är arg på honom, jag är bara flyförbannad. Kan bero på att jag har en tenta som jag inte kommer klara och att jag är värdelös på att plugga och att jag är jätte stressad, nej blä på allt för jag hinner inte. Ska ställa mig och göra pannbiff till mig och Felix nu trots att han kommer säga emot men det kommer inte hjälpa för då blir jag bara arg så nu jävlar är  det jag som gör maten.. För jag älskar faktiskt den här underbara människan..

                             

                                                                                                                                   Over and out// cizzi


stackars liten och nyklippt

Jätte nöjd nu när jag äntligen klippt mig och färgat håret, ger en bild senare då jag ska försöka övertyga pöjken att få ett kort på oss eftersom jag i princip saknar sådana. För första gången har jag nu lugg, klippte av bra mycket dessutom så nu kan man nog nästan säga att det är ganska kort men ack så snyggt, kommer nog aldrig klara av att gå till någon annan frisör. Disskuterade det här med frisörer när vi satt och bara hade det lugnt en kväll, har man gått till en och samma frisör jätte länge och behöver en akuttid och han eller hon har ingen tid så man måste gå till någon annan, ja det känns nästan som att vara otrogen och sen när man kommer till sin vanliga frisör nästa gång och den säger, ohh du har klippt dig, ja då skäms man så det är inte klokt trots att det inte är något stort alls. Herregud min frisör sade till och med till mig idag att det ibland är bra att prova nya frisörer ibland men efter mitt förra försök hos en annan frisör så törs jag ta mig fan inte det. Dagen I-landsproblem HEJ!!

Stod och väntade på bussen när jag såg en liten mus komma springandes, tänkte då på hur hemskt kallt det måste vara för den nu när det är så kallt ute men tänkte inte så hemskt mycket  på det förrän nu när jag satt och gnällde över att det var kallt i lägenheten, herregud jag kan krypa ner i en varm säng, vad kan den stackaren göra? Med tanke på att det var - 20 imorse så blir det antagligen inte bättre inatt, hur ska den stackaren överleva, nej usch känner mig hemsk som gnällde på att jag frös.. Kommer få leva med skuldkänslor att jag inte kan hjälpa den lilla. Tänk sedan på alla uteliggare, hur klarar de sig nu när det är  så jävla kallt ute om de inte får möjlighet att få komma in någonstans. Ska sluta gnälla för jag har det faktiskt väldigt bra.


                                                                                                                                   Over and out// Cizzi

RSS 2.0