då kör vi

Har inte varit så närvarande här, då jag haft otroligt fint besök av de två personer som betyder mest i mitt liv, galenheter med kinesiska frukter, klädprovning på myrorna, göra sig i ordning för halloweenfest i flera timmar och sedan vara där en kvart, spela wii, ätit onyttigt och titta på massa skräck, mm det har varit den underbaraste helgen på evigheter. Så nu känner jag inget sug alls till att plugga men måste, tenta in på torsdag och det ända jag vill göra är att lägga mig ner och sova men bara att köra på och plugga med allt som ligger och väntar. ska se till att få det klart så det är undanstökat och så det blir fredag igen så jag slipper vara själv. Kommer förhoppningsvis inte behöva bo själv så mycket längre då det finns chans att Felix får jobb här i Örebro, de kanske blir trångt i min lilla lya tills han skaffar en egen men det gör mig ingenting, för att bo tillsammans med någon är så mycket skönare än att vara själv.

                                                                                                                                 Over and out // cizzi


starka sidor

Är totalt vädelös på att uppdatera här men det är så det blir ibland ju, idag så är det städ, tvätt och pluggning så det är fint när familjen och Emelie kommer imorgon.. Måste ju se bra ut när de kommer och hälsar på för första gången. Ska springa och slänga in tvätten i torktumlaren och plugga tills den är klar för då är det en till tvätt som ska in, ahh vad jag älskar att jag är så dålig på att tvätta. Har inhandlat halloween saker nu, så på fredag då är det partaj som gäller, kommer upp bilder från den kvällen senare. Nej men nu får ni ha en toppen dag och jag ska plugga och städa medan solen lyser och himlen är blå, sådana dagar när man vill och ta en promenad men det har jag inte tid med haha måste ju vara duktig ibland:P

                                                                                                                                  Over and out // Cizzi


I mitt nästa liv ska jag bli duktig

Då jag inte var på seminariet i fredags så får jag ju självklart kompa på det, så nu har jag fem sidor att skriva istället för två. Vad lär man sig av det? Jo, gör klart skiten i tid så du inte har alldeles för mycket att göra och sitter med 15 böcker och inte fattar något och svär åt allting. Så i mitt nästa liv ska jag bli duktig, jag ska satsa allt på skolan, börja träna, äta nyttigt, hålla lägenheten städat och inte impulsshoppa. Det ska jag i nästa liv, i mitt nästa duktig liv för nu så vet jag att jag kommer fortsätta vara den här lata cissi som skjuter upp allt i sista sekund.

              

                                                                                                                          Over and out // cizzi


planering

Finns det något som jag är totalt värdelös på så är det planering. Impulshandlingar, göra saker i sista minuten och orsaka kaos, det är min grej. Öppnar jag en väska i  ett rum så kan man tro att det har varit en bomb i väskan för allt flyger ut och det är saker överallt, det som är mest komiskt är att detta överförs på andra, se på min pojkvän som exempel, han har städmani och vill att det är snyggt och rent runt honom men kommer jag i närheten så hamnar hans saker också överallt. Detta har resulterar i att min lägenhet ser ut som ett kaos, att jag tvättar när jag inte har några rena kläder kvar, det blir ofta för mycket disk, sängen är ofta obäddad och ändå lovade jag mig själv att när jag flyttade hemifrån skulle jag hålla ordning på mina saker.. Mmm bullshit, jag avskyr att städa och gör det bara när jag verkligen måste, ungefär när jag ska få besök eller när jag inte ser golvet längre utan måste hoppa över sakerna. Tio poäng till cissi^^

Men nu så ska jag planera, sen att det är planering till fest är ju en annan sak och att det antagligen inte kommer några är ju en annan sak, vet inte vad det är men när jag bestämmer att det ska bli fest så är det aldrig någon som har tid eller lust men nu är det fan halloween så nu tycker jag minsann att folk ska kunna offra lite tid att skaffa en snygg kostym och komma hem till mig för att kalasa loss i min lilla lya:D Någon som vill komma? Det är bara att dyka upp, dörren står öppen för alla, om du är utklädd såklart;)

återgår till pluggandet nu, gasch vad jag är dålig på att plugga men kämpa på så jag når mitt mål, är duktig på att ge upp men nu ska jag minsann innte göra det.

                                                                                                                                  Over and out // Cizzi

överlever du?

Överlever jag en förklaring och vad ska jag göra med den förklaring jag får, lägger allting i andra hand, skolan går dåligt disken travas upp, jag ler på utsidan men insidan skriker. Hur ska jag hinna och hur ska jag klara av allt och samtidigt överleva. Känslan jag får av att sitta i lägenheten själv är hemsk när jag inte har någon att prata med som kan lyssna och förstå utan att dömma. Jag har gjort dumma saker i mitt liv, men att göra dumma saker utan att känna ånger, är det värre än att göra dumma saker som man sen ångrar? Hur klarar folk av sin vardag, hur gör de för att hinna med allt, för att orka kämpa vidare, hur gör de för att inte rasa ihop och skrika. Är det mig själv jag borde utvärdera? Är det jag som är den felaktiga länken, den som skapar allt kaos?
                                             


                                                                                  Ge mig piercingarna tillbaka.. Over and out //cizzi


efter en händelserik helg

Hemma igen, en underbar helg uppe i skogarna med vänner, paintball, negerbollar och nätter med filmtittande. Ibland så vill jag bara flytta upp dit igen, vandra runt i skogen, vara ute och ha kul, umgås med vännerna där uppe. Bland det skönaste jag vet att komma upp dit och glömma allt runt mig, bara slappna av och glömma allt man måste göra. Kommer ihåg när jag var mindre och avskydde det stället mer än något annat på denna jord men nu finns det nästan inget ställe som är så underbart att komma till som dit. På hösten att gå ut i skogen och plocka svamp, grilla korv med vänner, vintern så kommer brädan och skidorna fram och sommaren så badar man i sjön. Underbara skogarna och underbara vännerna.

När går gränsen för vad som är tillåtet och vad betyder det när man inte känner ånger?


Duktig flicka

Klar med seminariet på något magiskt vis, ska krypa ner i sängen och sova nu så jag orkar gå upp imorgon bitti och kolla igenom det innan det lämnas in, kommer säkerligen på göra kompletering men nu har jag iaf försökt och jag fixade det utan att bli allt för förbannad, stolt över mig själv? Det kan ni lita på, nu måste jag lämna mitt otroligt spännande liv framför datorn och pissa.. Sov gott och dröm sött för det ska jag:)

                                                                                                                                  Over and out // cizzi

Payne in my ass

När jag blir stor ska jag lära mig att plugga suger, att jag hatar det och att det är svårt och irriterande med konstiga böcker och uppgifter man inte förstår, ska nu sitta hela natten så jag är grinig och bitter imorgon när jag ska gå upp klockan sju och avsluta det här jävla arbetet. Malcom Payne in my ass, avreagering nu och ringa till Emelie och beklaga mig innan jag ska sätta mig ner igen och svära. Har även fått höra att jag ser ut som en rakblad-sex-tjej, kan något förklara för mig hur man ser ut då för det fattar jag inte, nej plugga och ha sex med rakblad är väl tydligen det jag ska göra.

                                                                                                                                  Over and out // cizzi

tanken var god

Tänkte göra en ordentlig städning då jag trodde far och resten av familjen skulle komma men eftersom de inte gör det så skippar jag det, blir till att göra klart seminariet nu och det utan några avbrott, måste vara klar med det i tid så jag hinner gå igenom det innan det ska lämnas in imorgon. Jaja det ska nog funka, bara man fattar hela skiten så kommer det nog gå.. Jag fixar det här, har betalat tv-licensen nu hej då pengar, har skarpa funderingar på att minska ner studielånet, ska kolla upp hur mycket jag gör av med på en månad så jag vet på ett ungefär hur mycket pengar jag behöver. Funderar över hur nästa seminarie kommer gå då jag inte ens har alla de böcker som krävs, dumma dumma flicka du är cissi, stadsbiblioteket nästa?

                                                                                                                                  Over and out // cizzi

förtjänt av greys?

Gråtit en snutt, lett små stunder, varit allmänt inne i tv:n helt enkelt, om jag gjorde mig förtjänt av det vette tusan. Plugg som en piskad åsna till på fredag, ska se till så det inte blir som förra seminariet, den här gången ska det gå bättre, ska läsa klart från Payne ikväll och imorrn så ska jag skriva klart allt, förkorta ner det och gå igenom det ordentligt innan det ska lämnas in och gås igenom på fredag innan jag far upp mot skogarna. Paintball i helgen och träffa trevligt folk, skönt med en avkoppling uppe hos mama, nepp nu är det krypa ner i sängen med plugg och kanske lyckas få in något i huvudet.. lite tveksamt men det ska nog gå om man försöker ordentligt:D

Gick tusen tankar genom huvudet idag på tåget påväg hem, Felix har fått jobb så nu kan jag bara träffa han på helgerna, kommer bli jobbigt men vi får fixa det, är otroligt glad för honom men det kommer bli jobbigt att inte kunna åka dit när jag behöver honom eller att han kommer hit då. Känns som jag är så beroende av honom men jag har ingen annan, även fast jag vill så får jag ingen kontakt med folk, inte någon som jag känner att den här personen kan jag ha det kul med eller bara sitta och snacka med. Behöver sällskap runt mig men det är svårt ibland, saknar min Emelie så det är helt sjukt, älskar henne mer än något annat och vill inget mer än att hon ska vara här så vi kan titta på film, äta popcorn och mysa. Men nu är det dags för sängen.

                                                                                                                                  Over and out// Cizzi


mat och varmt vatten

Hemma nu och sitter och gnäller i min ensamhet, lyckades hälla kokande vatten är foten som nu är röd och brinner av smärta... Inget jag rekomenderar men ikväll är det Greys vilket antagligen kommer innebära att jag kommer sitta här och snyfta men det får man göra. Maten blev iaf god, kycklingwok nom nom skulle vara gott med något till tv ikväll men var onyttig igår så det får vara och för att förtjäna Greys ska jag nu koncentrera mig på studierna igen, snart klar med seminariet yay! Ska tilläggas att foten inte ser röd ut alls på bilden om man jämför med hur den ser ut på riktigt, stackars lilla foten..

                                        

                                                                                                                                  Over and out // cizzi


pluggande

Har suttit och pluggat konstant i två dagar nu och känner mig riktigt nöjd med mig själv, förstår vad jag gör och det är riktigt intressant när man väl kommer in i det, ska fortsätta plugga tills jag dör av utmattning ikväll och sen fortsätta imorrn, satsar på att bli klar på torsdag så jag kan läsa igenom det innan inlämning och genomgång på fredag och sen bär det av mot skogarna. Sitta på en  buss i en och en halv timme är ju inte så lattjo men va tusan, träffa trevligt folk och spela paintball gör att det blir värt det, sen så kan man nog få med sig lite svamp hem om man har tur också:D nom nom för svamp.. finns det något bättre än kantarellmacka? hmm ne tror knappast det. Nej nu ska lyckliga jag pussa på min kära pojkvän och sen fortsätta plugga.
P.S även pirater pluggar...




                                                                                                                              over and out // cissi


Det liknar något

Har fått hit tv-bänk, stolar och diskställ nu, så nu är det genast mycket bättre i lägenheten, Felix har håt hem till Skövde och genast känns allt så tomt. Trycker bort den tomma känslan med att plugga och se fram emot när han kommer upp nästa gång. Har en gnagande känsla i magen som jag inte blir av med, den ligger bara där och trycker och jag får inte bort den.. Skriver, läser, tittar på tv, lyssnar på musik, äter, går ut, pratar med någon.. det finns inget som hjälper den ligger där ändå, flyter runt i kroppen och ju mer jag känner den desto tyngre blir den men jag kan inte låta bli, för så fort jag sätter mig ner så kommer den, kryper sakta och växer tills den tar upp hela mig och jag tror jag ska sprängas. Något är fel i mig

studiebesök

Var på studiebesök på Bergsmansgården idag, jätte intressant och jag insåg att det är verkligen det här jag vill, jag vill hjälpa och förstå människor men hur ska jag lyckas med det när jag inte ens förstår mig själv? När mina tankar är en bergochdalbana som svänger varje sekund, måste hela tiden göra något för att känslorna inte ska skjuta iväg. Jag borde inte känna såhär, har ingen som helst rätt.. Jag har allting, vänner, en härlig familj, en otrolig pojkvän som jag älskar mer än någonting annat på denna jord. Men ändå.. ändå så kommer de där tankarna, när jag sitter själv i lägenheten och stirrar, känner hur klumpen i magen bara växer och hur tårarna tränger på. Jag har ingen rätt att känna så men ändå så kommer det. Känslan av att inte vilja finnas till, orken försvinner till att kämpa och jag rasar ner i ett svart hål. Jag kan sitta och stirra mot dörröppningen i timmar men vågar aldrig resa mig för att ta steget, hur gör man för att klara sig ur det som skrämmer en mest men som man ändå vill hålla kvar.
Idag var det en så fjantig sak som att Felix kommer imorgon istället för idag, jag behöver honom så hemskt mycket just nu men någon gång måste jag lära mig att ta hand om mig själv också. Igår var det skolan, eller det är väl det idag också, att Felix inte kommer och allt plugg som trycker plus att jag inte får ur mig vad jag känner och vill.. Någon dag ska jag lära mig.. när kommer denna dag?

I will survive

Bröt ihop ikväll igen, två kvällar då jag ligger och gråter direkt efter varandra..
Varför är det så små saker som krossar mig?
Hur klarar folk av det?
Jag sitter själv och får reda på att min komplettering inte blev godkänd så jag var tvungen att göra om den och sen så har jag ett till seminarium och ett grupparbete..
Jag staplar upp allt på ett berg och känner mig så otroligt ensam och förstår inte alls vad jag ska göra sen brister det.
Jag ligger ner och skakar och gråter och allt det får någon annan höra.
Vill inte vara belastning för någon men är det ändå och det värsta jag vet är att be om hjälp men det är tydligen vad man ska behöva göra ibland.
Så otroligt tacksam för att jag har familjen och Felix för annars så skulle jag inte sitta här, jag skulle inte ha klarat av att skaffa egen lägenhet och jag skulle inte klara en minut själv här men tack vare att jag har dem så går det, det är jobbigt men det går.
Ska kämpa på och jag ska klara det, hur många tårar jag än ska gråta på vägen mot mitt mål så ska jag klara det här.



roande helg

Ja herregud vilken helg, ibland funderar jag på hur intelligent min pojkvän egentligen är.

Satt och pluggade när min skärm blir helt svart, tar ur och sätter i laddaren och skärmen fungerar igen men då ser jag att datorn inte laddar, kollar så allt sitter som det ska och det gör det. Springer ut i köket med panik i rösten då jag vet att batteriet i datorn håller i ca 15 min, Felix och Martin kommer in och tittar, konstaterar att det var någon sak som lossnat i datorn och fastnat i laddaren (jag har ingen aning om vad de sa att det var). Martin kommer med idén att man kan försöka dra ut den där saken som lossnat och sen prova att sätta i laddaren igen, jätte bra idé anser Felix och tar tänderna för att ta bort den. Det min käre pojkvän inte tänkte på då var att laddaren satt fortfarande i vägguttaget, man kan tydligen dö vid ca 0,3 volt och i ett vägguttag är det ca 1,5.. Smart käre pojkvän smart.. Så då blev det panik att hinna få över allt på ett usb-minne innan datorn dog, jag hann! Sen blev det panikfärd mot mediamarkt och införskaffa ny dator så jag kunde fortsätta pluggandet, så nu sitter jag här med min nya kära dator och är trött som ett djur och orkar verkligen inte plugga mer. 
Dags att göra sig i ordning, krypa ner i sängen och drömma om min smarta pojkvän som biter i dataladdare och tittar upp i duschen när han sätter igång duschen.
Imorrn är det skola igen och sen fika med Jennifer och Jonna, YAY!! 
Sova var det, sova.. så jag inte rasar omkull, tre timmars föreläsning imorrn gör mig nog pigg..


¨




                                                                                                                                  Over and out // Cizzi


Ibland önskar jag att det syntes

Ibland önskar jag att någon kunde se hur dåligt jag mår, hur ont det gör när kroppen och hjärnan inte sammarbetar. Hur förklarar man för någon som aldrig vaknat upp någonstans och inte vetat vart eller vem man är, hur det känns när man inte kan röra sig och att varken kunna prata eller förstå vad folk säger. Skräcken när det står massvis med folk runt en men man har ingen aning om vem någon är men man vet att hälften av människorna är hallucinationer men man vet inte vilka. Hur förklarar man det?

Ibland när jag ser någon som nyss genomgått strålbehandling, ja då önskar jag att det var jag. De skulle göra vad som för att vara friska men jag går där och önskar att det var jag. För om det var jag så skulle folk förstå hur dåligt jag mår ibland. De där gångerna när hjärnan slås ut, hur smärtan och förvirringen kan sitta i flera timmar, dagar.. Jag vill inte att någon ska komma och tycka synd om mig men om någon kunde förstå då skulle det bli mycket lättare, om man hade någon att prata med, istället för att höra orden; jag förstår dig, det måste vara jätte jobbigt. Nej, det jobbiga är att du tror att du förstår men att du egentligen inte gör det.

Hur kan man veta hur det är att gå och oroa sig för att man ska rasa ihop och sedan bli liggandes i sängen i flera dagar när man aldrig upplevt det, hur kan man veta hur den rädslan som kommer när man inte känner igen sin egen pappa känns, känslan av att inte veta vem man är och hur man ska ta sig därifrån..

Det tror jag inte du förstår..

Over and out // cizzi

RSS 2.0